Agria Dyreforsikring

Agria Dyreforsikring gir norske hunder, katter og hester og deres eiere fleksible forsikringsløsninger. Agria Dyreforsikring er en filial av Agria International som er et datterselskap av Agria Djurförsäkring. Vi er et forsikringsselskap som er spesialisert innen forsikring av hund, katt og hest. I tillegg til Norge har Agria virksomhet også i Sverige, Danmark og England.

Å forsikre din katt skal være trygt og enkelt. Agria tilbyr omfattende katteforsikringer som gir trygghet i hele kattens liv.

Ved å velge dekningsomfang, forsikringssum og egenandeler kan du tilpasse forsikringen og prisen etter dine behov. Vi kan sammen med deg skreddersy en løsning for alle typer av kattehold, for eksempel for deg som bruker katten i avl.

 • Velg blant flere ulike egenandeler og forsikringsbeløp
 • Egenandelsrabatt etter to skadefrie år
 • Vi gir ID-merkede katter 10 % rabatt

Agria Veterinærforsikring kan gi deg erstatning for dine kostnader når en veterinær undersøker og behandler katten din for en sykdom eller skade. Forsikringen kan tegnes allerede fra katten er seks uker gammel og hele kattens liv. Forsikringen har ingen aldersbegrensning og forsikringssummen gjelder livet ut. Du kan velge mellom 30 000 kroner og 60 000 kroner som høyeste forsikringssum per år. Forsikringen omfatter også:

 • Reseptbelagte legemidler opp til 3000 kroner per forsikringsår
 • Rehabilitering opp til 5000 kroner per forsikringsår
 • Keisersnitt
 • Tannresorpsjon, såkalt TR (tidligere kalt FORL)
 • CT-/MR-undersøkelse, etter godkjennelse av Agria
 • Skjulte feil

Rabatt på Katteforsikring

Sjekk hva du kan få i rabatt på din katteforsikring Sjekk hva du kan få i rabatt på din katteforsikring
 • De mest populære hundenavnene i 2019

  Hva kalte vi våre lodne venner i 2019? Vi har samlet de 30 mest vanligste hundenavnene. [image] Det er flere hundenavn fra topplista i 2018 som fortsatt troner lista i 2019. Mens Luna beholder førsteplassen, er det noen nykommere på lista som Kompis og Simba. Tydelige navnetrender Det er ingen tvil om at vi fortsatt holder liv i norske og norrøne navn som Frøya, Balder, Storm, Birk og Odin. En annen trend er at vi lar oss inspirere av underholdningsbransjen. Hundenavn som Bella, Charlie, Nala og Simba bærer tydelige referanser til filmer som Twilight, Charlie og Sjokoladefabrikken
  08.01.2020 07.55
 • De mest populære kattenavnene i 2019

  Hva kalte vi våre firbente hjerteknusere i 2019? Vi har samlet de 30 mest vanligste kattenavnene. [image] Det er flere kattenavn fra topplista i 2018 som fortsatt troner lista i 2019. Mens Simba beholder førsteplassen, er navn som Frida og Loke nykommere på lista.  Tydelige navnetrender Felix, Mons og Pus er gjengangere og er fortsatt like populære navn blant katteeiere. På topplisten finner vi også navn som Tussi, Nala, Simba og Bella som bærer tydelige referanser til filmer og bøker som Ole Brumm, Løvenes Konge og Twilight.  Kattenavnene som er mest i vinden: 1. Simba 2.
  08.01.2020 07.55
 • De mest populære hestenavnene i 2019

  Hva kalte vi våre firbente venner i 2019? Vi har samlet de 30 mest vanligste hestenavnene. [image] Det er flere navn fra topplista i 2018 som også troner lista i 2019. Mens Odin beholder førsteplassen har navn som Spirit og Casper karret seg en plass blant topp fem. Navn som Festus, Saga, Sultan, Oliver, Olivia, Safir og Tordensky er nykommere på lista.  Navnetrender for hest Det er ingen tvil om at vi fortsatt lar oss inspirere av norske og norrøne navn som Frøya, Loke, Odin, Birk og Balder. Sistnevnte har faktisk klatret opp fra en 30.plass til 7.plass fra 2018 til 2019.
  08.01.2020 07.55
Katten Bandidos fra Fredrikstad er Norges dyrehelt Katten Bandidos fra Fredrikstad er Norges dyrehelt

Mange katter rammes dessverre av en tannsykdom som heter tannresorpsjon (TR), også kjent som FORL. En god nyhet er at Agria nå dekker denne sykdommen.