Agria Dyreforsikring

Agria Dyreforsikring gir norske hunder, katter og hester og deres eiere fleksible forsikringsløsninger. Agria Dyreforsikring er en filial av Agria International som er et datterselskap av Agria Djurförsäkring. Vi er et forsikringsselskap som er spesialisert innen forsikring av hund, katt og hest. I tillegg til Norge har Agria virksomhet også i Sverige, Danmark og England.

Å forsikre din katt skal være trygt og enkelt. Agria tilbyr omfattende katteforsikringer som gir trygghet i hele kattens liv.

Ved å velge dekningsomfang, forsikringssum og egenandeler kan du tilpasse forsikringen og prisen etter dine behov. Vi kan sammen med deg skreddersy en løsning for alle typer av kattehold, for eksempel for deg som bruker katten i avl.

 • Velg blant flere ulike egenandeler og forsikringsbeløp
 • Egenandelsrabatt etter to skadefrie år
 • Vi gir ID-merkede katter 10 % rabatt

Agria Veterinærforsikring kan gi deg erstatning for dine kostnader når en veterinær undersøker og behandler katten din for en sykdom eller skade. Forsikringen kan tegnes allerede fra katten er seks uker gammel og hele kattens liv. Forsikringen har ingen aldersbegrensning og forsikringssummen gjelder livet ut. Du kan velge mellom 30 000 kroner og 60 000 kroner som høyeste forsikringssum per år. Forsikringen omfatter også:

 • Reseptbelagte legemidler opp til 3000 kroner per forsikringsår
 • Rehabilitering opp til 5000 kroner per forsikringsår
 • Keisersnitt
 • Tannresorpsjon, såkalt TR (tidligere kalt FORL)
 • CT-/MR-undersøkelse, etter godkjennelse av Agria
 • Skjulte feil

Rabatt på Katteforsikring

Sjekk hva du kan få i rabatt på din katteforsikring Sjekk hva du kan få i rabatt på din katteforsikring
 • Agria lanserer appen Dyregudien

  Agria har laget en nyttig dyreguide, i et moderne app-format. Den er full av gode tips for deg som er dyreeier, og den viser også nærmeste dyreklinikk, og har en egen navneguide. Agria vil gjøre tips om pleie og behandling enda mer tilgjengelig for hest, katt og hund  som er uheldige og skader seg. - Ved en akutt skade er det en trygghet å ha skadebehandlingstips rett på mobiltelefonen, sier Kaj Holmberg, IT-sjef i Agria. Dyreguiden viser vei, for selv om man i noen tilfeller kan behandle dyret selv, er det viktig å komme seg raskt til veterinær. - Vi har lansert en helt ny funksjon i
  21.11.2016 15.26
 • Politihundene fra Drammen er Norges dyrehelter

  Patruljehundene i Drammen politidistrikt er Norges dyrehelter i kåringen til Agria Dyreforsikring. Hundetjenesten består av fire aktive schæferhunder som tilsammen støtter politiet 24 timer i døgnet i alt fra vanlig patruljering til skarpe situasjoner. Politifolka som er med i hundetjenesten i Drammen politidistrikt er ikke i tvil om at hundene utgjør en stor forskjell for dem i det daglige arbeidet. Politimann Rune Steiro forteller at hundene står på dag og natt sammen med fører og resten av patruljen. - Hver dag i politiet er veldig hendelsesstyrt og vi vet aldri hva som møter oss på
  27.01.2016 13.14
 • Agria.no får blogg om hund og agility

  Jeanette Sandbæk Håland, er 27 år gammel, og kommer fra Åsmarka i Ringsaker. Hun har to hunder, og er på landslaget i agility for andre året på rad. Følg deres vei til VM 2016. De to hundene til Jeanette, heter Max og Tequila. Max er en blandingshund som hun skaffet seg i 2008 da han var 1 år. Tequila er en mittelspitz tispe som hun skaffet seg 3 år senere. Det Disse to vil man følge tett i bloggen. Ingen enkel hund Max var ingen enkel hund i starten. Han fungerte ikke løs, hadde en god dose egen vilje og var ikke den enkleste med andre hunder. -          En instruktør sa til og med
  16.10.2015 13.50
Katten Bandidos fra Fredrikstad er Norges dyrehelt Katten Bandidos fra Fredrikstad er Norges dyrehelt

Mange katter rammes dessverre av en tannsykdom som heter tannresorpsjon (TR), også kjent som FORL. En god nyhet er at Agria nå dekker denne sykdommen.