Agria Dyreforsikring

Agria Dyreforsikring gir norske hunder, katter og hester og deres eiere fleksible forsikringsløsninger. Agria Dyreforsikring er en filial av Agria International som er et datterselskap av Agria Djurförsäkring. Vi er et forsikringsselskap som er spesialisert innen forsikring av hund, katt og hest. I tillegg til Norge har Agria virksomhet også i Sverige, Danmark og England.

Å forsikre din katt skal være trygt og enkelt. Agria tilbyr omfattende katteforsikringer som gir trygghet i hele kattens liv.

Ved å velge dekningsomfang, forsikringssum og egenandeler kan du tilpasse forsikringen og prisen etter dine behov. Vi kan sammen med deg skreddersy en løsning for alle typer av kattehold, for eksempel for deg som bruker katten i avl.

 • Velg blant flere ulike egenandeler og forsikringsbeløp
 • Egenandelsrabatt etter to skadefrie år
 • Vi gir ID-merkede katter 10 % rabatt

Agria Veterinærforsikring kan gi deg erstatning for dine kostnader når en veterinær undersøker og behandler katten din for en sykdom eller skade. Forsikringen kan tegnes allerede fra katten er seks uker gammel og hele kattens liv. Forsikringen har ingen aldersbegrensning og forsikringssummen gjelder livet ut. Du kan velge mellom 30 000 kroner og 60 000 kroner som høyeste forsikringssum per år. Forsikringen omfatter også:

 • Reseptbelagte legemidler opp til 3000 kroner per forsikringsår
 • Rehabilitering opp til 5000 kroner per forsikringsår
 • Keisersnitt
 • Tannresorpsjon, såkalt TR (tidligere kalt FORL)
 • CT-/MR-undersøkelse, etter godkjennelse av Agria
 • Skjulte feil

Rabatt på Katteforsikring

Sjekk hva du kan få i rabatt på din katteforsikring Sjekk hva du kan få i rabatt på din katteforsikring
 • Inviterer til veldedig luftetur

  Agria Dyreforsikring inviterer hundeeiere over hele landet til å bli med å gå en tur helgen 13.–14. juni. For hver deltaker donerer forsikringsselskapet penger til Solplassen, et omplasserings- og hvilehjem for eierløse hunder. [image] For tredje året på rad arrangeres Agria Hundepromenade i Norge. På grunn av omstendighetene blir det i år en digital variant hvor alle som vil, uavhengig av bosted, er hjertelig velkomne til å bli med å gå for en god sak! Hjelper eierløse hunder Per påmeldte hundeeier som går en tur i løpet av lørdagen eller søndagen, donerer Agria 10 kroner til
  26.05.2020 16.07
 • Tilvenne hunden å være alene igjen

  Mange hunder har de siste månedene hatt mye selskap av matmor eller matfar som har sittet på hjemmekontor. Nå som samfunnet og arbeidsplasser gradvis åpner opp, og hundeeierne skal tilbake på sine arbeidsplasser, er det viktig å tilvenne hunden til å være alene hjemme. [image] Koronatiden har påvirket tilværelsen til mange av hundene våre. De har fått mer selskap, flere turer og økt aktivitet. Men dersom man i denne perioden ikke har fått opprettholdt tidligere rutiner kan det bli ekstra utfordrende for våre firbeinte familiemedlemmer når den normale hverdagen melder sin ankomst. Gamle
  15.05.2020 16.41
 • Musegift kan forgifte kjæledyr

  Både katter og hunder kan bli forgiftet av musegiften alfakloralose som blir solgt fritt på det private markedet. Veterinær Marte Ottesen hos Agria Dyreforsikring forteller hvilke symptomer dyreeiere må være oppmerksomme på. [image] I januar 2020 varslet Veterinærinstituttet (https://www.vetinst.no/nyheter/musegiften-alfakloralose-kan-forgifte-katter-og-hunder) at den relativt nye musegiften alfakloralose er i sterk vekst på privatmarkedet i Norge. Alfakloralose er et stoff som brukes i visse typer musegift og kan kjøpes hos jernvarehandlere og hagesentre. Mange setter musegiften på
  30.04.2020 07.15
Katten Bandidos fra Fredrikstad er Norges dyrehelt Katten Bandidos fra Fredrikstad er Norges dyrehelt

Mange katter rammes dessverre av en tannsykdom som heter tannresorpsjon (TR), også kjent som FORL. En god nyhet er at Agria nå dekker denne sykdommen.