Agria Dyreforsikring

Agria Dyreforsikring gir norske hunder, katter og hester og deres eiere fleksible forsikringsløsninger. Agria Dyreforsikring er en filial av Agria International som er et datterselskap av Agria Djurförsäkring. Vi er et forsikringsselskap som er spesialisert innen forsikring av hund, katt og hest. I tillegg til Norge har Agria virksomhet også i Sverige, Danmark og England.

Å forsikre din katt skal være trygt og enkelt. Agria tilbyr omfattende katteforsikringer som gir trygghet i hele kattens liv.

Ved å velge dekningsomfang, forsikringssum og egenandeler kan du tilpasse forsikringen og prisen etter dine behov. Vi kan sammen med deg skreddersy en løsning for alle typer av kattehold, for eksempel for deg som bruker katten i avl.

 • Velg blant flere ulike egenandeler og forsikringsbeløp
 • Egenandelsrabatt etter to skadefrie år
 • Vi gir ID-merkede katter 10 % rabatt

Agria Veterinærforsikring kan gi deg erstatning for dine kostnader når en veterinær undersøker og behandler katten din for en sykdom eller skade. Forsikringen kan tegnes allerede fra katten er seks uker gammel og hele kattens liv. Forsikringen har ingen aldersbegrensning og forsikringssummen gjelder livet ut. Du kan velge mellom 30 000 kroner og 60 000 kroner som høyeste forsikringssum per år. Forsikringen omfatter også:

 • Reseptbelagte legemidler opp til 3000 kroner per forsikringsår
 • Rehabilitering opp til 5000 kroner per forsikringsår
 • Keisersnitt
 • Tannresorpsjon, såkalt TR (tidligere kalt FORL)
 • CT-/MR-undersøkelse, etter godkjennelse av Agria
 • Skjulte feil

Rabatt på Katteforsikring

Sjekk hva du kan få i rabatt på din katteforsikring Sjekk hva du kan få i rabatt på din katteforsikring
 • 354 gikk tur for en god sak i Oslo

  Aldri før har Agrias Hundepromenade vært større. Lørdag 25. mai gikk flere hundre glade hundeeiere og deres hunder tur for veldedig formål på Sognsvann. Totalt donerer Agria Dyreforsikring 17 700 kroner fordelt på organisasjonene Solplassen omplassering- og hvilehjem for eierløse hunder og Norske Servicehunder. Utenom Oslo ble det veldedige familiearrangementet holdt på samme dag i Paris, Edinburgh, Helsingfors, København i tillegg til 12 steder i Sverige.  I Norge gikk løypa rundt Sognsvann i Oslo. For hver deltaker donerer Agria Dyreforsikring 50 kroner til Solplassen omplassering- og
  27.05.2019 08.55
 • Agria Dyreforsikring inviterer hundeeiere til å gå tur for en god sak

  Lørdag 25. mai går Hundepromenaden av stabelen på forskjellige steder i hele seks europeiske land, deriblant Sognsvann i Oslo. Alle hundeeiere med deres firbente venner inviteres til en trivelig luftetur som utgjør en forskjell for andre. For hver hundeeier som deltar med sin hund donerer Agria Dyreforsikring 50 kroner til Norske Servicehunder og Solplassen på Vinterbro. Etter turen blir det spennende underholdning fra scenen i regi av NRKs kjente radioprofil og deltaker i årets 71 grader nord – Norges tøffeste kjendis, Niklas Baarli. Med seg har han sin gode, firbente venn Bjarne. – For
  20.05.2019 08.37
 • Agria lanserer appen Dyregudien

  Agria har laget en nyttig dyreguide, i et moderne app-format. Den er full av gode tips for deg som er dyreeier, og den viser også nærmeste dyreklinikk, og har en egen navneguide. Agria vil gjøre tips om pleie og behandling enda mer tilgjengelig for hest, katt og hund  som er uheldige og skader seg. - Ved en akutt skade er det en trygghet å ha skadebehandlingstips rett på mobiltelefonen, sier Kaj Holmberg, IT-sjef i Agria. Dyreguiden viser vei, for selv om man i noen tilfeller kan behandle dyret selv, er det viktig å komme seg raskt til veterinær. - Vi har lansert en helt ny funksjon i
  21.11.2016 15.26
Katten Bandidos fra Fredrikstad er Norges dyrehelt Katten Bandidos fra Fredrikstad er Norges dyrehelt

Mange katter rammes dessverre av en tannsykdom som heter tannresorpsjon (TR), også kjent som FORL. En god nyhet er at Agria nå dekker denne sykdommen.