Agria Dyreforsikring

Agria Dyreforsikring gir norske hunder, katter og hester og deres eiere fleksible forsikringsløsninger. Agria Dyreforsikring er en filial av Agria International som er et datterselskap av Agria Djurförsäkring. Vi er et forsikringsselskap som er spesialisert innen forsikring av hund, katt og hest. I tillegg til Norge har Agria virksomhet også i Sverige, Danmark og England.

Å forsikre din katt skal være trygt og enkelt. Agria tilbyr omfattende katteforsikringer som gir trygghet i hele kattens liv.

Ved å velge dekningsomfang, forsikringssum og egenandeler kan du tilpasse forsikringen og prisen etter dine behov. Vi kan sammen med deg skreddersy en løsning for alle typer av kattehold, for eksempel for deg som bruker katten i avl.

 • Velg blant flere ulike egenandeler og forsikringsbeløp
 • Egenandelsrabatt etter to skadefrie år
 • Vi gir ID-merkede katter 10 % rabatt

Agria Veterinærforsikring kan gi deg erstatning for dine kostnader når en veterinær undersøker og behandler katten din for en sykdom eller skade. Forsikringen kan tegnes allerede fra katten er seks uker gammel og hele kattens liv. Forsikringen har ingen aldersbegrensning og forsikringssummen gjelder livet ut. Du kan velge mellom 30 000 kroner og 60 000 kroner som høyeste forsikringssum per år. Forsikringen omfatter også:

 • Reseptbelagte legemidler opp til 3000 kroner per forsikringsår
 • Rehabilitering opp til 5000 kroner per forsikringsår
 • Keisersnitt
 • Tannresorpsjon, såkalt TR (tidligere kalt FORL)
 • CT-/MR-undersøkelse, etter godkjennelse av Agria
 • Skjulte feil

Rabatt på Katteforsikring

Sjekk hva du kan få i rabatt på din katteforsikring Sjekk hva du kan få i rabatt på din katteforsikring
 • Slik forebygger du brann i stallen

  Brann er hesteeiernes største mareritt. Her får du noen råd til hvordan du kan forhindre brann i stallen. Det finnes flere tiltak for å forhindre brann. En god start er å få det lokale brannvesenet til å komme på besøk og gi sine anbefalinger om hvordan dere kan redusere brannfaren i stallen. Da kan dere også få utført tilsyn og service av brannvarslere og brannslukkere, samt trene på evakuering og slukking av mindre branner.  – For å være beredt er det viktig å ha regelmessige brannøvelser. På den måten finner man potensielle feil og brannfarer slik at man kan tilrettelegge stallen, sier
  11.07.2019 07.30
 • Varm bil kan bli en dødsfelle

  Er du klar over at det kan bli kritisk for hunden å være igjen i en parkert bil – selv i skyggen og med 18 grader ute? Temperaturen stiger raskt i bilen og etter kort tid kan hunden bli varig skadet eller i verste fall dø. Selv med et åpent vindu og i skyggen kan det gå galt. Med en utetemperatur på 18 grader tar det ikke lang tid før temperaturen i bilen er 38 grader, selv i skyggen. Med 20-22 grader ute kan temperaturen stige til 85 grader. Heteslag Heteslag kan oppstå når hunden blir innestengt i et varmt og trangt rom. Hunder med kort snute er ekstra utsatte og rammes raskere av
  03.07.2019 07.30
 • Reise til utlandet med hund?

  Skal du ha med deg hunden din på ferie over landegrensen? Her ser du forholdsreglene du må ta før du pakker ned badetøy, slippers og solbriller. Enten du skal ha med hunden på hytta i Sverige, på bilferie til Danmark eller på reise til mer eksotiske strøk er det viktig å følge landets egne regler for innførsel av dyr. Noen land krever flere vaksiner enn andre. Mattilsynets regler gjelder kun for returen, altså innreisen tilbake til Norge. Gyldig pass og ID-merking Alle hunder som skal reise til utlandet, Sverige inkludert, må ha et gyldig pass. Dette får du hos veterinæren din. Passet
  25.06.2019 07.30
Katten Bandidos fra Fredrikstad er Norges dyrehelt Katten Bandidos fra Fredrikstad er Norges dyrehelt

Mange katter rammes dessverre av en tannsykdom som heter tannresorpsjon (TR), også kjent som FORL. En god nyhet er at Agria nå dekker denne sykdommen.