Agria Dyreforsikring

Agria Dyreforsikring gir norske hunder, katter og hester og deres eiere fleksible forsikringsløsninger. Agria Dyreforsikring er en filial av Agria International som er et datterselskap av Agria Djurförsäkring. Vi er et forsikringsselskap som er spesialisert innen forsikring av hund, katt og hest. I tillegg til Norge har Agria virksomhet også i Sverige, Danmark og England.

Å forsikre din katt skal være trygt og enkelt. Agria tilbyr omfattende katteforsikringer som gir trygghet i hele kattens liv.

Ved å velge dekningsomfang, forsikringssum og egenandeler kan du tilpasse forsikringen og prisen etter dine behov. Vi kan sammen med deg skreddersy en løsning for alle typer av kattehold, for eksempel for deg som bruker katten i avl.

 • Velg blant flere ulike egenandeler og forsikringsbeløp
 • Egenandelsrabatt etter to skadefrie år
 • Vi gir ID-merkede katter 10 % rabatt

Agria Veterinærforsikring kan gi deg erstatning for dine kostnader når en veterinær undersøker og behandler katten din for en sykdom eller skade. Forsikringen kan tegnes allerede fra katten er seks uker gammel og hele kattens liv. Forsikringen har ingen aldersbegrensning og forsikringssummen gjelder livet ut. Du kan velge mellom 30 000 kroner og 60 000 kroner som høyeste forsikringssum per år. Forsikringen omfatter også:

 • Reseptbelagte legemidler opp til 3000 kroner per forsikringsår
 • Rehabilitering opp til 5000 kroner per forsikringsår
 • Keisersnitt
 • Tannresorpsjon, såkalt TR (tidligere kalt FORL)
 • CT-/MR-undersøkelse, etter godkjennelse av Agria
 • Skjulte feil

Rabatt på Katteforsikring

Sjekk hva du kan få i rabatt på din katteforsikring Sjekk hva du kan få i rabatt på din katteforsikring
 • Kennelhostens tid er her

  Høsten og vinteren er høysesong for kennelhoste. Hosten kan være plagsom for hunden og ikke minst er den svært smittsom. Se hvilke forholdsregler du som hundeeier bør ta her. [image] Kennelhoste er en samlebetegnelse for flere smittsomme luftveisinfeksjoner hos hunder. De vanligste infeksjonene er parainfluensavirus type 2 (CPiV-2) og/eller bakterien Bordetella bronchiseptica. Hvordan smittes hunden av kennelhoste? – Smitten spres gjennom direkte kontakt mellom hunder, men også dråpesmitte på noen meters avstand ved hosting eller nysing, sier vår veterinær Marte Ottesen. Smitten
  21.10.2020 15.34
 • Ny nettbutikk til dyreeiere

  Agria Dyreforsikring har nå lansert AgriaShop til norske dyreeiere. Her får man tak i nyttige og fine produkter til både to- og firbente. [image] Marianne Broholm Einarsen ønsker alle hjertelig velkommen til å besøke AgriaShop! Med noen få tastetrykk kan man nå handle produkter hjem til døren eller nærmeste utleveringssted. Nettbutikken er åpen for alle, ikke bare for Agrias kunder. Et bredt sortiment Nettbutikken er full av produkter til både hund, katt, hest og smådyr – blant annet bur, førstehjelpsskrin, reflekser, mat- og vannskåler, dekken, grimer og sjabraker. Til oss på to
  15.10.2020 14.05
 • Fungerer refleksen?

  Refleks er forbruksvare, spesielt på dyrene våre. Med en enkel test kan du finne ut om refleksen fremdeles gjør nytten sin. [image] Dagene blir stadig mørkere og viktigheten av synlighet øker. Uavhengig om du har hund, hest eller en katt som er utendørs, er det viktig å utstyre dyrene med refleks. Store forskjeller – Refleks er en enkel, men smart måte å beskytte dyrene våre på. En god refleks er synlig på 125 meters avstand når den blir truffet av bilens nærlys. Uten refleks er dyret først synlig på 20 meters avstand, sier administrerende direktør i Agria Dyreforsikring, Marianne
  09.10.2020 09.49
Katten Bandidos fra Fredrikstad er Norges dyrehelt Katten Bandidos fra Fredrikstad er Norges dyrehelt

Mange katter rammes dessverre av en tannsykdom som heter tannresorpsjon (TR), også kjent som FORL. En god nyhet er at Agria nå dekker denne sykdommen.