Agria Dyreforsikring

Agria Dyreforsikring gir norske hunder, katter og hester og deres eiere fleksible forsikringsløsninger. Agria Dyreforsikring er en filial av Agria International som er et datterselskap av Agria Djurförsäkring. Vi er et forsikringsselskap som er spesialisert innen forsikring av hund, katt og hest. I tillegg til Norge har Agria virksomhet også i Sverige, Danmark og England.

Å forsikre din katt skal være trygt og enkelt. Agria tilbyr omfattende katteforsikringer som gir trygghet i hele kattens liv.

Ved å velge dekningsomfang, forsikringssum og egenandeler kan du tilpasse forsikringen og prisen etter dine behov. Vi kan sammen med deg skreddersy en løsning for alle typer av kattehold, for eksempel for deg som bruker katten i avl.

 • Velg blant flere ulike egenandeler og forsikringsbeløp
 • Egenandelsrabatt etter to skadefrie år
 • Vi gir ID-merkede katter 10 % rabatt

Agria Veterinærforsikring kan gi deg erstatning for dine kostnader når en veterinær undersøker og behandler katten din for en sykdom eller skade. Forsikringen kan tegnes allerede fra katten er seks uker gammel og hele kattens liv. Forsikringen har ingen aldersbegrensning og forsikringssummen gjelder livet ut. Du kan velge mellom 30 000 kroner og 60 000 kroner som høyeste forsikringssum per år. Forsikringen omfatter også:

 • Reseptbelagte legemidler opp til 3000 kroner per forsikringsår
 • Rehabilitering opp til 5000 kroner per forsikringsår
 • Keisersnitt
 • Tannresorpsjon, såkalt TR (tidligere kalt FORL)
 • CT-/MR-undersøkelse, etter godkjennelse av Agria
 • Skjulte feil

Rabatt på Katteforsikring

Sjekk hva du kan få i rabatt på din katteforsikring Sjekk hva du kan få i rabatt på din katteforsikring
 • Hund i bil

  De fleste hundeeiere har med seg hunden på kjøretur, men ikke alle er klar over at det potensielt kan være et brudd på vegtrafikkloven hvis man ikke sikrer hunden. Her ser du hva du kan gjøre for at turen blir trygg og lovlig. [image] Skal hunden din være med på biltur skal den enkelt og greit sikres, selv på kortere kjøreturer. Hva sier loven? Vegtrafikkloven §3 sier: Før kjøringen begynner, skal føreren forvisse seg om at kjøretøyet er i forsvarlig og forskriftsmessig stand og at det er forsvarlig og forskriftsmessig lastet. Han skal sørge for at kjøretøyet også under bruken er i
  23.07.2020 12.14
 • Redningsvest kan redde livet til hunden

  Selv om mange hunder er gode svømmere skjer det likevel flere drukningsulykker hvert år. Hvis hunden faller over bord og blir panisk kan situasjonen bli kritisk, og da kan en redningsvest være avgjørende. [image] Hvis hunden faller over bord fra båten eller brygga er det ikke alltid like lett å redde den. – Se for deg en våt labrador på 40 kilo som havner ut i vannet blant bølgene. Hunden kan få panikk og slite med å orientere seg. I en slik stresset situasjon kan det være lettere å redde hunden hvis den har på seg en god redningsvest med et løftehåndtak på ryggen, sier Marianne Broholm
  09.07.2020 11.29
 • Høysesong for fallulykker

  Hvert år blir katter skadet etter fall fra høyden. Sommervarmen øker risikoen for uhell, og vi har sett en negativ trend så langt i år. Her er tipsene til alle katteeiere for å hindre at uhellet skjer. [image] Solfylte dager gjør at mange åpner vinduer og balkonger for å lufte. Katter oppsøker gjerne disse plassene for å kjøle seg ned eller betrakte det som rører på seg der ute. Ved et ørlite feiltrinn – eller en distraksjon – kan katten miste balansen.  Økning av tilfeller Så langt i år har vi dobbelt så mange registrerte tilfeller av katter som har falt fra høyden sammenliknet med
  22.06.2020 14.52
Katten Bandidos fra Fredrikstad er Norges dyrehelt Katten Bandidos fra Fredrikstad er Norges dyrehelt

Mange katter rammes dessverre av en tannsykdom som heter tannresorpsjon (TR), også kjent som FORL. En god nyhet er at Agria nå dekker denne sykdommen.