Agria Dyreforsikring

Agria Dyreforsikring gir norske hunder, katter og hester og deres eiere fleksible forsikringsløsninger. Agria Dyreforsikring er en filial av Agria International som er et datterselskap av Agria Djurförsäkring. Vi er et forsikringsselskap som er spesialisert innen forsikring av hund, katt og hest. I tillegg til Norge har Agria virksomhet også i Sverige, Danmark og England.

Å forsikre din katt skal være trygt og enkelt. Agria tilbyr omfattende katteforsikringer som gir trygghet i hele kattens liv.

Ved å velge dekningsomfang, forsikringssum og egenandeler kan du tilpasse forsikringen og prisen etter dine behov. Vi kan sammen med deg skreddersy en løsning for alle typer av kattehold, for eksempel for deg som bruker katten i avl.

 • Velg blant flere ulike egenandeler og forsikringsbeløp
 • Egenandelsrabatt etter to skadefrie år
 • Vi gir ID-merkede katter 10 % rabatt

Agria Veterinærforsikring kan gi deg erstatning for dine kostnader når en veterinær undersøker og behandler katten din for en sykdom eller skade. Forsikringen kan tegnes allerede fra katten er seks uker gammel og hele kattens liv. Forsikringen har ingen aldersbegrensning og forsikringssummen gjelder livet ut. Du kan velge mellom 30 000 kroner og 60 000 kroner som høyeste forsikringssum per år. Forsikringen omfatter også:

 • Reseptbelagte legemidler opp til 3000 kroner per forsikringsår
 • Rehabilitering opp til 5000 kroner per forsikringsår
 • Keisersnitt
 • Tannresorpsjon, såkalt TR (tidligere kalt FORL)
 • CT-/MR-undersøkelse, etter godkjennelse av Agria
 • Skjulte feil

Rabatt på Katteforsikring

Sjekk hva du kan få i rabatt på din katteforsikring Sjekk hva du kan få i rabatt på din katteforsikring
 • Nytt samarbeid med Veikle Balder

  Vi er stolte over å kunne presentere et nytt samarbeid med Veikle Balder, interesseforeningen for kaldblodsentusiaster i Norge! [image] Vi har inngått et samarbeid med kaldblodsforeningen Veikle Balder. Gjennom samarbeidet ønsker vi å bidra til foreningens visjon; å fremme avlsarbeidet på en måte som ivaretar hestens allsidighet til det beste for samfunnet og allmen nytte.  – Vi ønsker å tilby gode forsikringsløsninger for Veikle Balders medlemmer, bidra til sunn hesteavl og øke kunnskapen om skadeforebygging, sier Marianne Broholm Einarsen, administrerende direktør i Agria
  11.10.2019 12.00
 • Ny landssjef i Agria

  Marianne Broholm Einarsen (56) er ny landssjef og administrerende direktør for Agria Dyreforsikring i Norge. [image] 1. oktober startet Marianne Broholm Einarsen som ny landssjef og administrerende direktør i Agria Dyreforsikring i Norge. Stor lidenskap for dyr Marianne er 56 år, gift og bor på Vollen i Asker. Hun har to jenter som begge er eliteryttere i dressur og sammen eier de hesten Wik’s Lewis, en dansk varmblods etter Lancelot/Rawage Quintus. De har gjennom flere år hatt schnauzer, og Marianne har for en tid tilbake sittet i Norsk Schnauzer Bouvier Klubb og har erfaring fra
  04.10.2019 16.04
 • Giftige sopper for hunden

  Høsten er høysesong for sopp. Mange sopper er velsmakende og kan brukes til mat, mens andre er livsfarlige. Her ser du hvilke sopper du bør være oppmerksom på når du har med hunden din på tur. [Pass p soppen p tur med hunden din ] Ikke alle hunder er interessert i sopp, men noen er matglade og tar seg gjerne en smakebit av viltvekster. Soppsesongen varierer, men blir stadig lengre i takt med klimaendringene. Soppsesongen starter enkelte steder allerede i juni og avsluttes så sent som i desember. Soppen finnes ikke bare i skogen, men også i hager og langs veien. De farligste soppene for
  28.08.2019 07.30
Katten Bandidos fra Fredrikstad er Norges dyrehelt Katten Bandidos fra Fredrikstad er Norges dyrehelt

Mange katter rammes dessverre av en tannsykdom som heter tannresorpsjon (TR), også kjent som FORL. En god nyhet er at Agria nå dekker denne sykdommen.