Agria Dyreforsikring

Agria Dyreforsikring gir norske hunder, katter og hester og deres eiere fleksible forsikringsløsninger. Agria Dyreforsikring er en filial av Agria International som er et datterselskap av Agria Djurförsäkring. Vi er et forsikringsselskap som er spesialisert innen forsikring av hund, katt og hest. I tillegg til Norge har Agria virksomhet også i Sverige, Danmark og England.

Å forsikre din katt skal være trygt og enkelt. Agria tilbyr omfattende katteforsikringer som gir trygghet i hele kattens liv.

Ved å velge dekningsomfang, forsikringssum og egenandeler kan du tilpasse forsikringen og prisen etter dine behov. Vi kan sammen med deg skreddersy en løsning for alle typer av kattehold, for eksempel for deg som bruker katten i avl.

 • Velg blant flere ulike egenandeler og forsikringsbeløp
 • Egenandelsrabatt etter to skadefrie år
 • Vi gir ID-merkede katter 10 % rabatt

Agria Veterinærforsikring kan gi deg erstatning for dine kostnader når en veterinær undersøker og behandler katten din for en sykdom eller skade. Forsikringen kan tegnes allerede fra katten er seks uker gammel og hele kattens liv. Forsikringen har ingen aldersbegrensning og forsikringssummen gjelder livet ut. Du kan velge mellom 30 000 kroner og 60 000 kroner som høyeste forsikringssum per år. Forsikringen omfatter også:

 • Reseptbelagte legemidler opp til 3000 kroner per forsikringsår
 • Rehabilitering opp til 5000 kroner per forsikringsår
 • Keisersnitt
 • Tannresorpsjon, såkalt TR (tidligere kalt FORL)
 • CT-/MR-undersøkelse, etter godkjennelse av Agria
 • Skjulte feil

Rabatt på Katteforsikring

Sjekk hva du kan få i rabatt på din katteforsikring Sjekk hva du kan få i rabatt på din katteforsikring
 • Katter gjør eierne lykkeligere

  Norges vanligste kjæledyr har en positiv innvirkning på eierne sine. En fersk undersøkelse viser at 90 prosent av katteeiere i Norge blir lykkeligere av å tilbringe tid med katten sin. [image] Vi har gjort en undersøkelse av dyrenes emosjonelle verdi for katteeiere i fem land, og det er ingen tvil om at pusekattene våre gjør oss lykkelige! Hver sjette husholdning har katt Katt som kjæledyr er populært i Norge. Det er anslagsvis like under 800 000 eide katter her til lands fordelt på cirka 400 000 husholdninger. Det betyr at hver sjette husholdning har katt. Av de spurte katteeierne
  03.04.2020 11.46
 • 6 tips til aktiviteter for hunden

  Selv om koronaviruset begrenser hverdagen vår trenger fortsatt hundene våre mental og fysisk stimuli. Vi gir deg seks gode tips til aktivisering av hunden som tar hensyn til situasjonen vi er i. [image] Mange lurer på om de kan lufte hunden sin hvis man sitter i karantene. Svaret er ja, så lenge du følger Folkehelseinstituttets råd (https://www.fhi.no/nettpub/coronavirus/fakta/rad-og-informajon-til-befolkningen-om-nytt-koronavirus-coronavirus-2019-nco/). Husk at hunder helst skal ha minimum tre turer om dagen. Er du ikke i form til å ta lufteturer er det viktig å få hjelp. Du kan fint
  28.03.2020 08.00
 • Søk om støtte til Agria Naturbane!

  Agria Dyreforsikring og Norges Rytterforbund ønsker, som et ledd i #stopphalthet-kampanjen, å inspirere og legge til rette for at flere rideanlegg bruker naturen rundt seg. Med dette ønsker de å dele ut totalt 120 000 kroner fordelt på tre heldige rideklubber, øremerket utvikling av en Agria Naturbane. [image] Et godt forebyggende verktøy – Det er mange grunner til at halthet oppstår, men en stor del av tilfellene lar seg forebygge gjennom riktig ridning og hestehold. En viktig faktor for å redusere antall halthetstilfeller er å trene hesten på variert underlag og med ulike øvelser. Det
  26.03.2020 20.07
Katten Bandidos fra Fredrikstad er Norges dyrehelt Katten Bandidos fra Fredrikstad er Norges dyrehelt

Mange katter rammes dessverre av en tannsykdom som heter tannresorpsjon (TR), også kjent som FORL. En god nyhet er at Agria nå dekker denne sykdommen.