Agria Dyreforsikring

Agria Dyreforsikring gir norske hunder, katter og hester og deres eiere fleksible forsikringsløsninger. Agria Dyreforsikring er en filial av Agria International som er et datterselskap av Agria Djurförsäkring. Vi er et forsikringsselskap som er spesialisert innen forsikring av hund, katt og hest. I tillegg til Norge har Agria virksomhet også i Sverige, Danmark og England.

Å forsikre din katt skal være trygt og enkelt. Agria tilbyr omfattende katteforsikringer som gir trygghet i hele kattens liv.

Ved å velge dekningsomfang, forsikringssum og egenandeler kan du tilpasse forsikringen og prisen etter dine behov. Vi kan sammen med deg skreddersy en løsning for alle typer av kattehold, for eksempel for deg som bruker katten i avl.

 • Velg blant flere ulike egenandeler og forsikringsbeløp
 • Egenandelsrabatt etter to skadefrie år
 • Vi gir ID-merkede katter 10 % rabatt

Agria Veterinærforsikring kan gi deg erstatning for dine kostnader når en veterinær undersøker og behandler katten din for en sykdom eller skade. Forsikringen kan tegnes allerede fra katten er seks uker gammel og hele kattens liv. Forsikringen har ingen aldersbegrensning og forsikringssummen gjelder livet ut. Du kan velge mellom 30 000 kroner og 60 000 kroner som høyeste forsikringssum per år. Forsikringen omfatter også:

 • Reseptbelagte legemidler opp til 3000 kroner per forsikringsår
 • Rehabilitering opp til 5000 kroner per forsikringsår
 • Keisersnitt
 • Tannresorpsjon, såkalt TR (tidligere kalt FORL)
 • CT-/MR-undersøkelse, etter godkjennelse av Agria
 • Skjulte feil

Rabatt på Katteforsikring

Sjekk hva du kan få i rabatt på din katteforsikring Sjekk hva du kan få i rabatt på din katteforsikring
 • Giftige sopper for hunden

  Høsten er høysesong for sopp. Mange sopper er velsmakende og kan brukes til mat, mens andre er livsfarlige. Her ser du hvilke sopper du bør være oppmerksom på når du har med hunden din på tur. [Pass p soppen p tur med hunden din ] Ikke alle hunder er interessert i sopp, men noen er matglade og tar seg gjerne en smakebit av viltvekster. Soppsesongen varierer, men blir stadig lengre i takt med klimaendringene. Soppsesongen starter enkelte steder allerede i juni og avsluttes så sent som i desember. Soppen finnes ikke bare i skogen, men også i hager og langs veien. De farligste soppene for
  28.08.2019 07.30
 • Sykle med hunden

  Sykler du med hunden din? Det kan være en utmerket måte å mosjonere på, men husk å ta noen forholdsregler med tanke på blant annet alder, tempo og varme! Vi har tatt en prat med vår veterinær Marte Ottesen som gir noen gode råd til hva du bør tenke på før du legger ut på sykkel- eller sparkesykkeltur med hunden din. Når kan du begynne å sykle med hunden? Uansett hvor avslappet og rolig sykkelturen er, innebærer sykkeltrening at hunden må holde et visst tempo og selv ikke har mulighet til å regulere hastigheten. Før du legger ut på tur må hunden være utvokst. – Ideelt sett bør du
  06.08.2019 14.22
 • Slik forebygger du brann i stallen

  Brann er hesteeiernes største mareritt. Her får du noen råd til hvordan du kan forhindre brann i stallen. Det finnes flere tiltak for å forhindre brann. En god start er å få det lokale brannvesenet til å komme på besøk og gi sine anbefalinger om hvordan dere kan redusere brannfaren i stallen. Da kan dere også få utført tilsyn og service av brannvarslere og brannslukkere, samt trene på evakuering og slukking av mindre branner.  – For å være beredt er det viktig å ha regelmessige brannøvelser. På den måten finner man potensielle feil og brannfarer slik at man kan tilrettelegge stallen, sier
  11.07.2019 07.30
Katten Bandidos fra Fredrikstad er Norges dyrehelt Katten Bandidos fra Fredrikstad er Norges dyrehelt

Mange katter rammes dessverre av en tannsykdom som heter tannresorpsjon (TR), også kjent som FORL. En god nyhet er at Agria nå dekker denne sykdommen.